Fare- og risikoanalyse af råmaterialer
Du har et certificeret kvalitetssystem. Det kostede meget tid og arbejde at opnå dit BRC-, IFS-, GFSI- of ISO-certifikat. I praksis mærker vi, at virksomheder kan mærke certificeringsorganets ‘hede ånde’ i nakken, hver gang der er audit. Hvorfor er det sådan? Er fødevaresikkerheden utilstrækkelig sikret? Er du bange for ‘at dumpe til eksamen’? Vi vil gerne høre dit svar.
En stor opgave
Vi oplever, at det ofte er svært konsekvent at holde fare- og risikoanalysen for råmaterialer, emballage og svindel opdateret. Det kræver disciplin og tid at følge et konstant skift og supplering af råmaterialer og leverandører. Det er en stor opgave at holde styr på indflydelsen af ny lovgivning og fødevaresikkerheds- og svindelhændelser, for efterfølgende at tilpasse det til din egen situation. Denne opgave står ofte ikke allerøverst på listen af prioriteter i en (for) travl og hektisk kvalitetsafdeling.
Et praktisk og smart hjælpemiddel
Derfor vil vi gerne hjælpe dig. Specielt til dig, har vi udviklet Checklisten, som giver dig en tydelig og praktisk oversigt, så du kan vedligeholde din fare- og risikoanalyse effektivt og målrettet. Du kan bruge den som et praktisk og smart hjælpemiddel, så du helt undgår at mærke den ‘hede ånde i nakken’. Vi kender allerede dit svar på spørgsmålet i indledningen: ‘Bange? Overhovedet ikke. Fordi vores kendskab er opdateret og vi har styr på vores farer.’ Det er det, vi gerne hører.