Fødevaresikkerhed og kvalitet
Mérieux NutriSciences er dedikeret til at forbedre fødevaresikkerheden og kvaliteten gennem ernæringsundersøgelser, videnskabelig ekspertise og innovation på hvert trin i fødevareforsyningskæden.
Test af sikkerhed og kvalitet er selve kernen i vores ekspertise som en førende partner i den globale fødevareindustri.
Fra at isolere og identificere fødevarebårne patogener, til at garantere produktstabilitet og ernæringsindhold, tilbyder vi en komplet portefølje af forskningsydelser for at sikre fødevarers kvalitet og sikkerhed fra konceptudvikling til detailhylde.
Mérieux NutriSciences specialister kan hjælpe fødevarevirksomheder med at udvikle og implementere deres fødevaresikkerhedsplan i overensstemmelse med gældende regulativer.
Over hele verden tilbyder Mérieux NutriSciences tests, auditering, konsulentydelser, træning og forskningsydelser – der alle kan skræddersyes til at møde behov fra leverandører, fødevareproducenter, catering og retail.