Home » Analyse og forskning » Fødevaresikkerhed og kvalitet

Fødevaresikkerhed og kvalitet

Mérieux NutriSciences er dedikeret til at forbedre fødevaresikkerheden og kvaliteten gennem ernæringsundersøgelser, videnskabelig ekspertise og innovation på hvert trin i fødevareforsyningskæden.
Test af sikkerhed og kvalitet er selve kernen i vores ekspertise som en førende partner i den globale fødevareindustri.

Fra at isolere og identificere fødevarebårne patogener, til at garantere produktstabilitet og ernæringsindhold, tilbyder vi en komplet portefølje af forskningsydelser for at sikre fødevarers kvalitet og sikkerhed fra konceptudvikling til detailhylde.

Mérieux NutriSciences specialister kan hjælpe fødevarevirksomheder med at udvikle og implementere deres fødevaresikkerhedsplan i overensstemmelse med gældende regulativer.

Over hele verden tilbyder Mérieux NutriSciences tests, auditering, konsulentydelser, træning og forskningsydelser – der alle kan skræddersyes til at møde behov fra leverandører, fødevareproducenter, catering og retail.

Hvordan vi hjælper kunder med fødevaresikkerhed og kvalitet

Kom i kontakt med vore [Post_Title] services

Vi bruger cookies til at give dig den bedste online oplevelse. Ved at acceptere accepterer du brugen af ​​cookies i overensstemmelse med vores cookiepolitik.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.


In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services