
Fysikokemiske og tekniske egenskaber
Fysikokemiske og tekniske egenskaber
Mérieux NutriSciences tilbyder et omfattende sæt tests, der er egnede til at evaluere de fysiske og kemiske egenskaber ved tekniske produkter, aktive stoffer og formulerede produkter. Vores eksperter er udstyret til at udføre en bred vifte af undersøgelser, der kræves til registrering af landbrugskemikalier og plantebeskyttelsesmidler. Alle test udføres i overensstemmelse med officielle (f.eks. CIPAC, OECD) og internt validerede metoder.
Fysiske og kemiske egenskaber:
Spektrale data (UV / Vis, FT-IR, NMR, MS, HRMS, XRD osv.)
Smeltepunktområde og Kogepunktsinterval
pH – surhed eller alkalitet
Relativ massefylde og bulkdensitet
Overfladespænding
Vandopløselighed og opløselighed i organiske opløsningsmidler
Fordelingskoefficient (n-oktanol / vand)
Viskositet
Stabilitet i organiske opløsningsmidler
Dissociationskonstant i vandigt medium
Fysisk / samlet tilstand, udseende, farve, lugt
Damptryk
Reaktivitet over for beholdermateriale
Partikelstørrelsesfordeling (granulometri)
Hydrolyse
Photolyse i vandigt medium
Accelererede og langsigtede (holdbarhed) stabilitetsundersøgelser
Termisk og luftstabilitet
Sammensætning af røg
Tekniske egenskaber for formulerede produkter:
Befugtelighed
Suspensibilitet, spontanitet og spredningsstabilitet
Våd & tør silingsanalyse
Emulgerbarhed, re-emulgerbarhed og emulsionsstabilitet
Opløsningstid
Partikelstørrelsesfordeling, støvindhold, slid, sprødhed
Vedvarende skumdannelse
Flydelighed / hældbarhed / støvbarhed
Forbrændingshastighed / forbrændings fuldstændighed
Aerosols tekniske egenskaber (sprøjtemønster, tilstopning osv.)
Opløsningsgrad