HÅNDTERING AF ALLERGENER
Har du allergener i din produktion eller i dine produktionsomgivelser?
Vidste du, at allergener stadig er den største årsag til tilbagekaldelse?
Så ved du også meget godt, at det allervigtigste er håndtering af allergener og forebyggelse af krydskontaminering. Det begynder med at bevidstgøre dit personale. Denne e-learning giver yderligere kendskab til allergener og håndtering af dem. Det er en rigtig fin begyndelse for dit produktionspersonale, hvorefter der kan gives et fødevaresikkerhedskursus om de specifikke aftaler.
Emner, der behandles i denne e-learning
- Indledning: Følgerne af en allergenforurening.
- Hvad er en allergisk reaktion egentlig?
- Hvilke former for fødevareintolerans
- findes der?
- Hvilke fødevarer kan forårsage en allergi?
- Hvor meget skal der til for at få en allergisk reaktion?
- Sådan en allergi er irriterende! Men hvad har det med os at gøre.
- Hvad er din rolle?
Varighed: | 30 minutter |
Målgruppe: | Produktionspersonale |
Sprog: | Dansk / Engelsk / Polsk / Hollandsk |