Home » Kurser » E-learningskurser » HÅNDTERING AF ALLERGENER

HÅNDTERING AF ALLERGENER

Har du allergener i din produktion eller i dine produktionsomgivelser?

Vidste du, at allergener stadig er den største årsag til tilbagekaldelse?

Så ved du også meget godt, at det allervigtigste er håndtering af allergener og forebyggelse af krydskontaminering. Det begynder med at bevidstgøre dit personale. Denne e-learning giver yderligere kendskab til allergener og håndtering af dem. Det er en rigtig fin begyndelse for dit produktionspersonale, hvorefter der kan gives et fødevaresikkerhedskursus om de specifikke aftaler.

Emner, der behandles i denne e-learning

  • Indledning: Følgerne af en allergenforurening.
  • Hvad er en allergisk reaktion egentlig?
  • Hvilke former for fødevareintolerans
  • findes der?
  • Hvilke fødevarer kan forårsage en allergi?
  • Hvor meget skal der til for at få en allergisk reaktion?
  • Sådan en allergi er irriterende! Men hvad har det med os at gøre.
  • Hvad er din rolle?
Varighed: 30 minutter
Målgruppe: Produktionspersonale
Sprog: Dansk / Engelsk / Polsk / Hollandsk

Vil du vide mere om [Post_Title] e-learningkurser?

Vi bruger cookies til at give dig den bedste online oplevelse. Ved at acceptere accepterer du brugen af ​​cookies i overensstemmelse med vores cookiepolitik.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.


In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services