FOOD DEFENSE
Ud fra diverse fødevaresikkerhedsstandarder er food defense udpeget som en forholdsregel til at forebygge en bevidst forurening af dit produkt. Food defense kaldes også TACCP. (Threat Assessment Critical Control Points) Du har naturligvis fået fastlagt en risikovurdering i dit kvalitetssystem, og her er personalets opmærksomhed helt sikkert én af forholdsreglerne. Denne e-learning giver viden om food defence og de vigtigste forholdsregler, som dit personale har hårdt brug for.
Det er også et konkret krav fra forskellige fødevaresikkerhedsstandarder, at dit personale er undervist i food defense.
Emner, der behandles i denne e-learning
- Introduktion Food Defense
- Sammenligning med HACCP
- Eksempler
- Forklaring af begrebet Food Defense
- Relation med IFS / BRC / kunden
- Hvad er din rolle?:
- Adgangskontrol
- Farlige stoffer
- Mistænkelig opførsel
- På- og aflæsning
- Nedlukning af udstyr
- Indbrud / tyveri
- Computerindbrud
- Konklusion
Varighed: | 30 minutter |
Målgruppe: | Produktionspersonale |
Sprog: | Dansk / Engelsk / Polsk / Hollandsk |