Home » Kurser » E-learningskurser » FØDEVARESVINDEL

FØDEVARESVINDEL

Fødevaresvindel er et relativt nyt begreb indenfor fødevaresikkerhed. Håndtering ud fra VACCP (Vulnerability Assessment Critical Control Points) vil primært fokusere på leverandørkæden i din virksomhed. Ikke desto mindre er medarbejdernes bevidsthed og opmærksomhed nødvendig for at kunne helt at kunne håndtere det. I denne e-learning giver vi dit personale en introduktion til fødevaresvindel, hvormed bevidstheden og opmærksomheden for mulige tegn på fødevaresvindel vil øges.

Emner, der behandles i denne e-learning

  • Hvad er fødevaresvindel
  • Hvorfor findes der fødevaresvindel
  • Hvad er følgerne for fødevaresvindel
  • Hvordan genkender man tegn på fødevaresvindel
  • Hvad gør man, hvis man mistænker mulig fødevaresvindel
Varighed: 15 minutter
Målgruppe: Produktionspersonale
Sprog: Dansk / Hollandsk

Vil du vide mere om vores [Post_Title] e-learning-kurser?

Vi bruger cookies til at give dig den bedste online oplevelse. Ved at acceptere accepterer du brugen af ​​cookies i overensstemmelse med vores cookiepolitik.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.


In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services