Home » Kurser » E-learningskurser »
FØDEVARESIKKERHED OG HYGIEJNE
Denne e-learning er en god begyndelse for nye medarbejdere i din produktion. På kort tid lærer de om fødevaresikkerhed og hygiejne i produktionen. Når en medarbejder er begyndt, kan der udvides med specifikke emner fra vores e-learning samt et dybdegående fødevaresikkerhedskursus, som du hvert år tilbyder dit produktionspersonale.
Emner, der behandles i denne e-learning
- Indledning
- Eksempler på skade som følge af forurening
- Hvad er mikroorganismer?
- Hvor finder man dem?
- Mikroorganismers vækst
- Temperaturindflydelse: opvarmning
- Forebyggelse af forurening med fremmede dele og stoffer
- Hygiejneregler
- Krydskontaminering
- Orden og nøjagtighed
- Rengøring
- Hvad er fødevaresikkerhed og hvad er CCP’ere
- Kontrol og registrering
- Certifikater
- Metaldetektion
- Sammenfatning og konklusion
Varighed: | 30 minutter |
Målgruppe: | Produktionspersonale |
Sprog: | Hollandsk / Engelsk / Polsk / Dansk |