Home » Kurser » E-learningskurser » FØDEVARESIKKERHED OG HYGIEJNE

FØDEVARESIKKERHED OG HYGIEJNE

Denne e-learning er en god begyndelse for nye medarbejdere i din produktion. På kort tid lærer de om fødevaresikkerhed og hygiejne i produktionen. Når en medarbejder er begyndt, kan der udvides med specifikke emner fra vores e-learning samt et dybdegående fødevaresikkerhedskursus, som du hvert år tilbyder dit produktionspersonale.

Emner, der behandles i denne e-learning

  • Indledning
  • Eksempler på skade som følge af forurening
  • Hvad er mikroorganismer?
  • Hvor finder man dem?
  • Mikroorganismers vækst
  • Temperaturindflydelse: opvarmning
  • Forebyggelse af forurening med fremmede dele og stoffer
  • Hygiejneregler
  • Krydskontaminering
  • Orden og nøjagtighed
  • Rengøring
  • Hvad er fødevaresikkerhed og hvad er CCP’ere
  • Kontrol og registrering
  • Certifikater
  • Metaldetektion
  • Sammenfatning og konklusion
Varighed: 30 minutter
Målgruppe: Produktionspersonale
Sprog: Hollandsk / Engelsk / Polsk / Dansk

Vil du vide mere om vores [Post_Title] e-learning-kurser?

Vi bruger cookies til at give dig den bedste online oplevelse. Ved at acceptere accepterer du brugen af ​​cookies i overensstemmelse med vores cookiepolitik.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.


In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services