Home » Kurser » E-learningskurser

E-learningskurser

Har I mange udskiftninger af medarbejdere? Har jeres interne auditor(er) behov for træning omkring specifikke emner eller generelt? Har I for lidt tid til at vente på de årlige HACCP trænings-sessionerer? Hvis noget af dette er tilfældet så vælg den perfekte løsning; HACCP e-learning fra QMS Consult

Den seneste generation af HACCP E-learning tools fra QMS Consult

Ved siden af vores in-house kursus, tilbyder QMS nu også muligheden for at træ.ne jeres medarbejdere on-line ved hjælp af forskellige e-learning muligheder

Fordele ved e-learning

  • Undervisning hvor og når I ønsker det på jeres egen adresse via pc
  • Hurtige og effektive møder
  • I opnår højt videns-niveau hos jeres medarbejdere
  • Nye medarbejdere er lynhurtigt up-to-date
  • Baseret på film-materiale med dansk tale
  • Indeholder gennemgang, inspektion og rapportering
  • En del af e-learningerne findes også på engelsk, polsk og hollandsk
  • Tilpasning til virksomheden er mulig

QMS tilbyder et udvalg af forskellige E-learning moduler

Fødevaresikkerhed og Hygiejne

  • Introduktion
  • Eksempler på skader forvoldt af kontamination
  • Hvad er mikroorganismer?
  • Hvor forekommer de?
  • Vækst af mikroorganismer
  • Temperaturens indflydelse: varmebehandling
  • Forebyggelse af forurening med fremmedlegemer og fremmede emner
  • Hygiejne regler
  • Kryds-kontaminering
  • Orden og renlighed
  • Rengøring
  • Had er fødevaresikkerhed og hvad er CCP-er?
  • Checkpunkter og registreringer
  • Certifikater
  • Metal detektion
  • Opsummering og konclusion

Styring af allergener

  • Introduktion: Hvad kan allergener og allergen kontaminering forårsage
  • Had er en allergisk reaktion?
  • Hvilke typer af overfølsomhed findes der?
  • Hvilke fødevarer kan forårsage allergier?
  • Hvor store mængder af et allergen kræves der for at udløse en allergisk reaktion?
  • En allergisk reaktion er irriterende, men hvad kommer det os ved?
  • Hvad er jeres rolle omkring allergener?

Food Defense

  • Introduktion Food Defense
  • Sammenligning med HACCP
  • Eksempler
  • Forklaring på konceptet omkring Food Defense
  • Sammenhæng med IFS / BRC / kunde
  • Havd er jeres rolle heri?
    • Adgangskontrol
    • Farlige kemikalier
    • Mistænkelig adfærd
    • Læsning og losning
    • Lukkeudstyr
    • Tyveri  og indbrud
    • Computer angreb
    • Sammenfatning

Food fraud

  • Hvad er food fraud?
  • Hvorfor finds food fraud?
  • Hvilke konsekvenser er der fra  food fraud?
  • Hvordan (gen)kender man tegn på food fraud
  • Hvordan skal man reagere og forholde sig hvis man har mistanke om food fraud

Vil du vide, hvordan vores E-learningskurser -service kan hjælpe din organisation?

Vi bruger cookies til at give dig den bedste online oplevelse. Ved at acceptere accepterer du brugen af ​​cookies i overensstemmelse med vores cookiepolitik.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.


In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services